Jakso 2: Giorgio Convertito

Täsmällisten harjoitteiden ja kehon systeemien ja rakenteen kuuntelun kautta opimme artikuloimaan liikettä ja kehittämään fyysistä tietoisuuttamme sekä läsnäoloa. Kehon kuunteleminen tuottaa henkilökohtaista, aitoa ja mielikuvituksellista liikettä, joka tuodaan esiin improvisaation ja lyhyiden liikesarjojen kautta. Kurssin opetuskielenä on suomi ja englanti.

Keskiviikkoisin klo 18-19.30, 18.3.–15.4.
Ohjaaja: Giorgio Convertito
Paikka: Zodiak Studio C4
Kurssimaksu: 50 €
Ilmoittautuminen 4.3. mennessä
HUOM! Kurssi on täynnä. Kysy mahdollisia peruustuspaikkoja, Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)