Kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Kurssilla sukellamme improvisaatioon liikkeen, äänen ja puheen kautta. Tavoitteena on rohkaistua tutkimaan liikkeen ja äänen eri suuntia ja kerroksia. Miten löydän itseäni liikkeessäni, äänessäni tai puheessani? Kuinka ääni ja puhe ovat osa liikekieltäni? Minkälaiseen liikkeeseen ääni johdattaa?

Kurssi on avoin sekä tanssin harrastajille että ammattilaisille. Kurssi on jatkoa kevään 2016 Läpi kerrostumien -kurssille, mutta osallistua voi myös ilman aiempaa kokemusta improvisaatiosta. Haluamme rohkaista eri taustoista tulevia ihmisiä jakamaan liikkeen ja äänen kanssa tapahtuvaa työskentelyä ja laajentamaan omia ilmaisullisia mahdollisuuksiaan. Improvisaatio taitona lävistää elämän kaikki kerrokset. Se on luovaa harjoittamista niin studiotilassa, näyttämöllä kuin arjessakin. Osallistujien erilaisten liikehistorioiden ja kokemusten yhteensaattaminen on tärkeä osa kurssia ja rikastuttaa kaikkia osapuolia.

Pitkään improvisaation parissa työskennelleet Pia Lindy ja Heini Nukari ovat työskennelleet LAYERS-projektinsa parissa tammikuusta 2015 alkaen. Projektin tavoitteena on etsiä keinoja kehittää ja syventää improvisaatiotaitoja sekä esitys- että opetuskäyttöön.

Pia Lindy on tanssija ja koreografi, joka yhdistää työssään niin huumoria ja vakavuutta, oivaltavaa tanssillista toimintaa kuin kriittistä yhteiskunnallista ajattelua. Hän on syventynyt improvisaatioon ja prosessikeskeisyyteen työskentely- ja esitysmuotona sekä toimintaan eri ympäristöissä ja konteksteissa.

Heini Nukari on tanssitaiteilija, jolle liike ja ääni ovat samanvahvuisia ilmaisumuotoja. Hän on tutkinut niiden suhdetta improvisaation, musiikin tekemisen, kenttä-äänitysten ja Body is Voice -työskentelyn kautta.

Perjantaisin klo 18-20.30, 10.3.- 7.4.
Ohjaajat: Pia Lindy ja Heini Nukari
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 5 krt / 12,5 h
Hinta: 117 €
Mahdolliset peruutukset 2.3. mennessä.

Huom! Vuoden 2017 alusta lähtien toimitamme kurssikirjeet ja -laskut sähköpostitse.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)