Julius Elo ja Jarkko Partanen tarjoavat Skin and Pleasure -työpajassaan johdatuksen ihon, alastomuuden ja kosketuksen leikillisiin maailmoihin.

Työpajassa pääosassa on iho ja sen stimulointi eri koskettamisen tavoin. Tutkimme kosketuksen herättämiä aistimuksia, tuntemuksia ja energioita sekä tarkastelemme koko kehoa nautinnon kohteena. Koskettamisessa ja vastaanottamisessa keskitymme kuinka muuntaa erilaiset aistimukset nautinnoksi ja siten laajentaa mielihyvän alueita.

Lähestymme ihoa mm. hieromalla, hyväilemällä, puristamalla ja  puremalla. Keskitymme sekä aistimuksen tuottamiseen että sen vastaanottamiseen. Kuinka antautua nauttimaan ja toisaalta kuinka herkistyä toisen reaktiolle ja haluille?

Työpajassa on selkeä rakenne, joka jakaantuu kolmeen osaan: johdatus alastomuuteen, ihon stimulointi ja sen tekniikat ja vapaa leikki.

Työpaja on avoin kaikille sukupuolille ja seksuaalisille suuntauksille.

Avoin kaikille, 18 v. tai yli
Lauantaina 6.2. klo 10.00–13.00
Ohjaajat: Julius Elo & Jarkko Partanen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 1 krt / 3 h
Hinta: 50 €
Ilmoittautumisaika on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Huom! Kurssin viimeinen peruutuspäivä on 27.1.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)