Zodiakissa järjestetään kerran viikossa erityisesti toimistotyötä tekeville suunnattuja kehonhuollon aamutunteja. Aiemmasta poiketen tunnit pidetään tällä kaudella tiistaiaamuisin. Ohjaajina tunneilla vuorottelevat Kati Raatikainen sekä Satu Rekola.

Veran Yin&yang-joogatunneilla pysähdymme itsen äärelle, hyväksyvällä asenteella. Aloitamme tunnin rentoutumalla. Tämän jälkeen siirrymme lempeästi kohti dynaamisempaa osiota, missä teemme kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä yhtenä, jatkuvana virtana. Keskitymme tunnilla paitsi kehon, myös mielen liikkeisiin ja harjoittelemme pysymään rauhallisina hieman vaativimmissakin asanoissa.

Sadun tuntien lähtökohtana on pilates ja siitä syntyvät variaatiot. Tuntien tarkoituksena ei ole opettaa meistä mestareita joogassa tai pilateksessa, vaan kokonaisvaltaisen hyvänolon kehittäminen ja työkyvyn ylläpito. Tunneille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta.

Tunneille on hyvä varustautua mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Salissa on käytettävissä jumppamatot mutta myös oman maton voi ottaa mukaan.

* * *
Satu Rekola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2003. Tämän jälkeen hän on toiminut laaja-alaisesti tanssijana kotimaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Tanssitaiteessa Rekolaa kiehtoo maailmaan kietoutuminen ruumiillisuuden kautta. Opettajana hän painottaa oman kehon kuuntelua ja sen potentiaalien tutkimista. Rekola on valmistunut pilatesohjaajaksi Somatic Studiolta Helsingissä.

Kevään tuntijärjestys
31.8. pilates
7.9. pilates
14.9. pilates
21.9. jooga
28.9. jooga
5.10. jooga
12.10. pilates
19.10. pilates
26.10. jooga
2.11. jooga
9.11. pilates
16.11. pilates
23.11. pilates
30.11. jooga
7.12. jooga
14.12. jooga