Koreografi Milla Koistisen työpajassa työskentelemme liikkeellisten periaatteiden ja työkalujen kanssa, jotka mahdollistavat yksityiskohtaisen, vaivattoman, energisen ja kekseliään tavan liikkua.

Tämän työpajan ohjaa koreografi Milla Koistinen. Koistisen tekniikka-, improvisaatio- ja movement research -tunneilla keskitytään harjoituksiin ja menetelmiin, joita hän käyttää monipuolisesti työssään koreografina, esiintyjänä ja opettajana. Harjoitukset on suunniteltu herättelemään tarkkuutta, selkeyttä, energiaa, läsnäoloa ja dynamiikkaa. Osallistujat harjoittelevat kehon kuuntelun ja havainnoinnin kautta liikkumaan valppaasti ja artikuloidusti. Annetun materiaalin monipuolisuus ja improvisaatio valmistavat kehoa soveltamaan ja yhdistämään tietoa nopeasti. Tässä työpajassa työskentelemme liikkeellisten periaatteiden ja työkalujen kanssa, jotka mahdollistavat yksityiskohtaisen, vaivattoman, energisen ja kekseliään tavan liikkua.

Tämä työpaja on suunnattu tanssin ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville. 


 

Toisto, arkiset elementit, eleet, hiljaisuus ja liike, järjestys ja kaaos, siirtyminen todellisesta tilasta kuviteltuun tilaan, tunnistettavasta ja arkisesta outoon ja runolliseen ovat keskeisiä elementtejä Milla Koistisen työskentelyssä. Berliinissä ja Helsingissä asuva suomalainen koreografi on opiskellut Teatterikorkeakoulussa Helsingissä ja suorittanut koreografian maisterin tutkinnon Berliinin HZT:ssä. Hän on työskennellyt muun muassa Kristian Smedsin, Hiroaki Umedan, Peter Verhelstin, Cie Heddy Maalemin, Christine Gaiggin ja Hans van den Broeckin kanssa. Hänen teoksiaan on esitetty Radialsystemissä, Tanzhaus NRW:ssä, Dance House Helsingissä, Szene Salzburgissa, Fabriktheater Zürichissä, Dampfzentrale Bernissä ja Uferstudios Berlinissä. Hän on toiminut vierailevana opettajana Salzburgin kokeellisessa tanssiakatemiassa (SEAD), Islannin taideakatemiassa, Tanzhaus NRW:ssä, Sasha Waltz & Guestsissa, Unusual Symptoms Bremenissä, Münchenin DancePAT:ssa, Tanzhaus Zürichissä, Teatterikorkeakoulussa, Kuvataideakatemiassa Helsingissä, Berliinin HZT:ssä, Marameossa ja DOCK 11:ssä Berliinissä ja PAC Ramallahissa. Vuosina 2020-2024 Milla Koistisen työtä tukee Euroopan unionin Luova Eurooppa -ohjelman osarahoittama apap - FEMINIST FUTURES -hanke.

http://millakoistinen.net