Mitä koti on? Miten sinun kotisi on erilainen kuin minun? Kuinka monta kotia ihmisellä voi olla?

Maija Hirvasen työpajassa tutkitaan kotia neljästä näkökulmasta keskustelun ja liikkeen kautta. Näkökulmat ovat yksityinen koti, kaupunki kotina, kodittomuus ja kehoni on kotini. Ryhmä kokoontuu ja työskentelee erilaisissa kodeissa kerran kuussa koko syyskauden ajan. Työpajan päätteeksi koostetaan esiinnousseista aiheista yleisölle avoin presentaatio Zodiakissa (vapaaehtoinen).

Maija Hirvanen aloittaa Zodiakin house-koreografina syksyllä 2013. Hänen ensimmäinen työjaksonsa lähtee sanasta house; talo, koti, rakennus. Hirvasen kaupunkikävelyteos Walkapolis, kotityöpaja ja kävelytyöpaja paneutuvat kaikki kysymyksiin kodista ja kaupungista.

Kurssille valitaan max. 15 osallistujaa hakemusten perusteella. Ilmoittautuminen viimeistään 28.8. mennessä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Henkilö- ja yhteystietojesi lisäksi kirjoita lyhyt perustelu miksi haluaisit osallistua kurssille.

Voit tarjota omaa kotiasi työpajapaikaksi. Kiitokseksi tarjoamme sinulle Zodiakin sarjakortin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

OHJAAJA: Maija Hirvanen
AIKA:  keskiviikkoisin 11.9., 16.10., 13.11. ja 11.12. klo 17-21 + presentaatio pe 13.12. klo 18
PAIKKA: Erilaisissa kodeissa Helsingissä