Sami Henrik Haapalan kurssilla tutustutaan nykytanssiin liikkeellisten tehtävien ja koreografisten harjoitusten kautta. Kurssi lähtee liikkeelle jokaisen kehon ainutlaatuisuudesta ja pyrkii sen ilmaisumahdollisuuksien laajentamiseen ja keholliseen herkistämiseen. Kehollisen herkistämisen kautta etsitään jokaisen omaa tapaa liikkua ja esiintyä.

Teknisesti kurssi käyttää materiaalia muun muassa useista nykytanssiteoksista, afrobrasilialaisesta Capoeirasta, eri improvisaatiotekniikoista ja release-tekniikasta houkutellen esiin postmodernin jälkeistä tanssia.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset miehet. Kurssi soveltuu niin aiemmin tanssia harrastaneille kuin ensikertalaisillekin.

Tiistaisin klo 18–20, 20.10.–8.12.
Ei tuntia 3.11.
Ohjaaja:
Sami Henrik Haapala
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto:
7 krt / 14 h
Hinta: 75 €
ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT MUTTA KURSSILLA ON VIELÄ TILAA. Voit ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)