Tällä kurssilla etsitään ja voimistetaan jokaisen henkilökohtaista maailmankaikkeuden kuningattaruutta erilaisilla tanssi- ja ääniharjoitteilla. Lisäksi löydetään järisyttäviä voimia kohtauksellisista joukkokoreografioista ja kuorolaulusta. Kurssilla pääset kokeilemaan potentiaaliasi sekä tanssimisessa, laulamisessa että kaikkeuden valtijuudessa. Kurssin ohjaavat koreografi, tanssija Laura Pietiläinen sekä muusikko Sirja Puurtinen

Syyskuussa 2016 ensi-iltansa saava Michaela - The Queen of Fucking Everything -spektaakkeli juhlistaa nautinnollisen suuruudenhullusti Michaela-diivan kaikkeutta ja pyrkii nostamaan esiin kokemuksen kaikkien olentojen rajattomasta potentiaalista. Kurssilla harjoitettava liike- ja laulumateriaali pohjautuu tulevan esityksen joukkokohtauksiin.

Torstaisin 19.5.-2.6. klo 18-20 ja viikonloppuintensiivi 11.-12.6. klo 11-16
Poikkeuksena 19.5. klo 18.30-20.30.
Ohjaajat: Laura Pietiläinen ja Sirja Puurtinen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 5 krt / 16 h
Hinta: 125 €
Ilmoittautumisaika on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)