On elonkorjuun juhlan aika, miltä kehosta tuntuu ja minkälaisia tuntemuksia on juuri nyt liikkeellä? Minkälaisia muistoja tulee mieleen kesän vaihtuessa syksyyn? Miten näitä kaikkia kysymyksiä voi oma keho vastata oman liikkeen kautta? Miten liikkeistä syntyy tanssi?

Kurssilla työskentelemme soolona, duettona, triona ja isossa ryhmässä. Luomme yhdessä tarinan tästä hetkestä jokaisen osallistujien ainutlaatuisen ilmaisun voimalla.

Tunnit alkaa viritäytymällä omaa kehoa mukavaan ja turvalliseen tanssin työkentelyyn. Käymme läpi perus tanssitekniikan asioita, jonka jälkeen heittäydymme tutkimaan ja kokeilemaan oman kehon loputtomia ilmaisumahdollisuuksia. Kurssista järjestetään kaksi rinnakkaista ryhmää, joista molemmat ovat avoimia kaiken tasoisille harrastajille. Tanssiharrastusta aloittelevien toivomme kuitenkin ilmoittautuvan klo 11.30 alkavaan ryhmään.

Gabriela Aldana on chileläissyntyinen tanssi- ja ympäristötaitelija, jonka työssä yhdistyvät ihmis-synty ja luonto. Hän on työskennellyt taiteilijana vuodesta 1992. Taiteilijan työn lisäksi Gabriela on kehoterapeutti, joogaopettaja, luontomeditaation opettaja ja perinnelaulaja.