KURSSI ON PERUTTU.

Right now the world feels very dark and hopeless. The Triple D comes from a personal need of finding hope, joy, empowerment and a space for dreaming for a better future.

The workshop focuses on the three cornerstones of my artistic practice: dreaming, decentralizing and decolonizing.  During the workshop we will be exploring the three Ds through discussion, different physical, mental and spiritual practices, ancestral energies and exercises that shake both the body and the mind.

Perjantai 22.9. klo 17-20 + lauantai-sunnuntai 23.-24.9. klo 12-16
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 11 h
Hinta: 85 euroa
Ilmoittautuminen 11.9. mennessä.

 

*  *  *  *  *  *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)