KURSSI ON PERUTTU.

Kurssilla perehdytään Eeva Muilun tekeillä olevaan teokseen, sen luomisprosessissa käytettyihin tekotapoihin ja harjoitteisiin. Muilun uuden teoksen – ja tämän kurssin – keskiössä on aistisuus ja tanssi. Harjoitamme tanssille avautumista ja antautumista. Lähestymme kehoa paikkana, joka on läpäisevä ja huokoinen, jonka läpi tanssi voi kulkea. Kokeilemme, voimmeko tanssimalla olla hetken vapaita nimeä kantavista identiteeteistä ja kuvitella itsemme ja kehomme toisin. Harjoittelemme erilaisia strategioita sille, että tanssijan toiminta voisi olla aktiivista kuuntelua alati suunnittelevan ja koreografioivan ajatusmaailman sijaan.

Lauantaina 15.10. klo 10-14
Sunnntaina 16.10. klo 10-14
Ohjaaja: Eeva Muilu
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 8 h
Hinta: 60 €
Ilmoittautuminen 2.10. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 7.10. mennessä.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)