Suosituilla Tanssi kokemuksena kehossa ja mielessä -kursseilla on tänä keväänä tilaisuus jakaa ohjaajien koreografisia prosesseja ja työskentelytapoja. Kursseja ohjaavat koreografit Jenni Koistinen, Sari Palmgren, Virva Talonen ja Petri Kekoni. Kukin koreografi työstää kurssilaisten kanssa samoja teemoja, joita käsittelee tämänhetkisessä työssään.

Tanssi kokemuksena kehossa ja mielessä -peruskurssi koostuu liiketehtävistä sekä helpoista koreografisista harjoitteista. Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että tanssin harrastajille. 

LIIKE JA UNI – Peruskurssi

Koreografi Jenni Koistisen mielenkiinnon kohteena on unien ja liikkeen logiikan samankaltaisuus sekä unet yhteisesti jaettuna kokemuksena. Kurssilla lähdetään kokeilemaan, miten nämä asiat voivat ilmetä jokaisen omassa liikkeessä ja kehollisessa kokemuksessa. Oman liikkumisen lisäksi keskitytään myös toisen kohtaamiseen, katsomiseen sekä liikkeelliseen vuorovaikutukseen ryhmässä. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille.

 

AIKA: maanantaisin 28.1.–18.3. klo 18–19.30, yht. 8 krt

PAIKKA: Zodiak Studio C4

KURSSIMAKSU: 65 €

Sitovat ilmoittautumiset kurssille viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella. Todistuksen puuttuessa peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan. Lisätietoja katja.kirsi@zodiak.fi

 

KURSSI ON TÄYNNÄ!