Opetuksen tavoitteena on tarjota tanssitunteja, joiden aikana jokainen kurssilainen voi kykyjensä mukaan osallistua tunnin kulkuun ja nauttia tanssimisesta ja liikkeestä. Tunneilla tehdään monenlaisia tanssia ja musiikkia yhdistäviä harjoituksia, jotka pohjautuvat kontakti-improvisaation, Todd-alignement-tekniikkaan ja Body Mind Centering –menetelmään. Lisäksi harjoitellaan lyhyitä tanssisarjoja ja oman liikkeen tuottamista.

Kaksi ryhmää:
Ryhmään I voi liittyä mukaan itsenäisesti tai oman avustajan kanssa.
Ryhmä II sopii tanssijoille, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti!

Ryhmä 1
Torstaisin 23.1.-14.5. klo 17-17.45 (Huom! ei tuntia talvilomaviikolla 20.2., eikä 9.4.)

Ohjaaja: Liisa Pentti
Paikka: Zodiak studio B2
Kesto: 16 krt
Kurssimaksu: 200 euroa
Ilmoittautuminen 15.1. mennessä
Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi


Ryhmä 2
Torstaisin 23.1.-14.5. klo 18-18.45 (Huom! ei tuntia talvilomaviikolla 20.2., eikä 9.4.)

Ohjaaja: Liisa Pentti
Paikka: Zodiak studio B2
Kesto: 16 krt
Kurssimaksu: 200 euroa
Ilmoittautuminen 15.1. mennessä
Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722. (arkisin klo 13-16)