Tässä Jenni-Elina von Baghin ohjaamassa työpajassa osallistujat tulevat virittymään tanssille suhteisena ja olemisellemme dynaamisena tapahtumana erinäisten ryhmä- ja sooloharjoitteiden avulla.

Osallistujat tulevat tarkastelemaan ruumiillisen havainnon moniulotteisia mahdollisuuksia erityisesti tarkastelemalla suhdettaan ”aikaan” ja sitä kautta kehojemme non-humaaniin ulottuvuuteen.

Jenni-Elina von Bagh on suomalainen koreografi ja esiintyjä. Von Baghilla on takanaan pitkä kansainvälinen ura tanssijana ja esiintyjänä niin Suomessa, Ruotsissa kuin Keski-Euroopassa ennen valmistumistaan koreografiksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta vuonna 2018. Hän työskentelee usein kompositionaalisten rinnakkaisuuksien verkostoissa, joissa keho, kieli, ääni ja muut näyttämölliset elementit resonoivat keskenään. Häntä kiinnostaa haastaa esiintyjä ruumista kohtaamaan uusia ei-inhimillisiä ulottuvuuksia ja tutkimaan esitystä rinnakkaisena esimerkiksi filosofiselle pohdinnalle. Hänen viimeisimpiä koreografisia töitään ovat ”Void – A Psychodrama” (Culture Centre Caisa, Helsinki, 2021) ”A Prologue” (Zodiak- Uuden Tanssin Keskus, 2020), Living Documents, (MDT Tukholma/ Image Tanz, Wien 2019), ”Posthuman days” (Zodiak, 2018). Vuosina 2020 -2022 von Bagh työskentelee Taiteen edistämiskeskuksen kolmivuotisen työskentelyapurahan turvin.