Kolmatta kertaa järjestettävä työpajafestivaali tarjoaa tanssikursseja ja verkostoitumistilaisuuksia tanssin ammattilaisille kesäkuun alussa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, Helsinki). Työpajafestivaali on suunnattu tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville sekä tanssin opettajille. Tule mukaan hakemaan uusia tuulia ja energiaa omaan tekemiseesi ja kurssittautumaan vaikka useammankin opettajan johdolla sekä tietysti tapaamaan muita alan ammattilaisia.

Työpajafestivaali on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ideoima konsepti, joka järjestetään yhteistyössä Tanssille ry:n ja Tanssin talon kanssa Kaapelitehtaalla Helsingissä.

TYÖPAJAT:
Kirsi Törmi: Eläin meissä – autonominen hermosto ja työhyvinvointi 5.6. (TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!)
Litó Walkey: Dramaturgy as Co-Imagining into Motion 5.-6.6.
Francisco Córdova: Body Action 6.-9.6.
Jussi Nousiainen: Counter Technique 7.-9.6.

Lisäksi järjestetään kaksi tutustumistyöpajaa:
keskiviikkona 5.6. klo 18-20, ohjaajana Sanna Myllylahti
lauantaina 8.6. klo 18-20, ohjaajana Valtteri Raekallio

Työpajojen hinnat löytyvät työpajakohtaisilta sivuilta (linkit yllä)
Tutustumistyöpajat 10 euroa / työpaja.

Pakettihinnat:
Kaikki työpajat yhteensä 380 euroa
Jos osallistut useampaan työpajaan maksat täyden hinnan kalleimmasta ja muista saat 20% alennuksen.

Ilmoittautumiset verkkolomakkeella.

OHEISOHJELMA:

Cool down before summer – Jakamista, keskustelua ja oivalluksia
perjantaina 7.6. klo 18–20, Zodiak Stage
Vapaa pääsy

Työpajafestivaalin 2019 osana järjestetään Zodiakin housekoreografi Sari Palmgrenin ideoima Cool down before summer -ilta. Illan ajatuksena on keskustella erilaisista taiteen tekemisen lähtökohdista, tavoista ja praktiikoista, lähtien liikkeelle Zodiakin kevätkauden esitysohjelmistosta.

Minkälaisia esityksiä Zodiakin kevät on pitänyt sisällään ja mitä ne kertovat tästä ajasta ja nykyhetkestä? Miten eri koreografit ja työryhmät työskentelevät? Mitä he ovat oivaltaneet keskustelun lähtökohtana olevien teostensa myötä?

Tavoite on syventää ymmärrystä erilaisia työtapoja kohtaan ja laajentaa katsomiskokemuksia sekä avata eri tekijöiden taiteellista ajattelua ja tavoitteita. Tilaisuus on avoin paikka – myös yleisölle – reflektoida kevään teoksia: mistä lähdettiin liikkeelle, mitä tavoiteltiin, mitä lopulta toteutui.


Taloushallinnon minityöpajat
perjantaina 7.6. klo 16-18

Onko sinulla jokin tuotannollinen tai taloudellinen kysymys johon kaipaisit sparrausta? Kaipaatko apua esimerkiksi tuotantobudjetin laadintaan tai kiertuemyyntiin?

Zodiakin tuottajat Maija Eränen ja Elina Ruoho-Kurola sparraavat em. asioissa sinua perjantaina 7.6. toteuttavissa minityöpajoissa. Varaathan paikkasi 15.5. mennessä sähköpostitse elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Esittele samalla lyhyesti asiasi ja toimita mahdolliset materiaalit etukäteen. Aikataulu: 16-16.20, 16.20-16.40, 16.40-17, 17.15-17.35, 17.35-17.55. Vahvistamme ilmoittautumisesi 22.5. mennessä.

* * * * *

Lisätietoja ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, 050 587 0470 (arkisin klo 11-16).