Belgiassa työskentelevän, Euroopassa suosiota saavuttaneen tanssija-koreografi Ann Van den Broekin vierailuteoksen teemana on ihmisen hallitsematon himo kokonaisvaltaista täyttymystä kohtaan. Teoksen nimi on sanaleikki naisennimi Coletten ja ranskankielisen lihanpalaa merkitsevän sanan ‘côtelette’ välillä. Nimi viittaa niin ihmiskehon kauneuteen ja aistillisuuteen kuin myös rappioon ja mädännäisyyteen.

Keskiössä kolmelle naistanssijalle tehdyssä teoksessa on levottomuuden loputon noidankehä. Koreografia on rakennettu kierteisten, päättymättömien muotojen varaan, jotka symboloivat halujen täyttymisen toivottomuutta. Ann Van den Broekin töiden lähtökohtia ovat inhimillisen käyttäytymisen mallit sekä vaikutelmat yksilön muuttuvista elinympäristöistä. Tyypillistä hänen teoksilleen on konfliktien ja levottomuuden kuvaaminen. 

video

Co(te)lette voitti VSCD:n (Dutch Association of Theater and Concert Hall Directors) Swan Award -palkinnon vuoden vaikuttavimpana tanssiproduktiona 2008. Tunnustus on Alankomaiden maineikkain tanssipalkinto. Teoksen tiimoilta VSCD palkitsi myös suomalaisen tanssijanCecilia Moision vuoden vaikuttavimmasta tanssisaavutuksesta.

Konsepti ja koreografia Ann Van den Broek
Tanssijat Cecilia Moisio, Theodossia Stathi, Judit Ruiz Onand
Musiikki Arne Van Dongen
Musiikin editointi ja miksaus Arne Van Dongen ja Yves De Mey
Valosuunnittelu Bernie van Velzen
Pukusuunnittelu Ann Van den Broek
Tuotanto WArd/waRD vzm yhteistyössä CC Berchem (Antwerpen) ja Korzo Productions (Haag)
Kantaesitys 24.10.2007 ccBe Berchem, Antwerpen, Belgia