Koreografi Hanna Brotheruksen Lähiosoite on uudenlainen muoto kotimaisessa nykytanssissa: tanssittu kamarimusikaali. Säveltäjä Antti Ikosen musiikki ja runoilija Anja Erämajan teksti yhdistyvät Brotheruksen liikekieleen tässä ainutlaatuisessa kokonaisuudessa, jonka esittävät monitaitoiset tanssijalahjakkuudet Anne Hiekkaranta, Janne Marja-aho,Kaisa Niemi ja Hermanni Rask. Lähiosoite tarttuu kommunikaatioyhteiskuntamme inhimilliseen paradoksiin: vaikka saan yhteyden kaikkiin ja olen koko ajan tavoitettavissa, miksi tunnen itseni kuitenkin yksinäiseksi? 

Hanna Brotherus on kiinnostava ja omintakeinen tanssitaiteilija. Hänen töilleen on leimallista tiedostava ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin pureutuva näkemys. Zodiakin ohjelmistossa on aiemmin nähty Brotheruksen teoksetLaulu Onnesta (1996), Väki (1997), Pieni Hyvä (1999) ja Kukaan ei tiedä(2005). Brotherus on tehnyt myös mm. kuoroproduktioita, kokeellista teatteria sekä tanssivideoita, joita on nähty myös Zodiakin Linssin takaa -videokatselmuksissa. 

" Tämä teos väistää määrittelyä. Tanssiteos se varmaankin on, koska esiintyjät ovat koulutettuja, taitavia tanssijoita. Musikaali, kyllä, muttei sellainen Disney-musikaali, joita viime aikoina on nähty näyttämöillä ja elokuvateattereissa. Liike ja laulu kietoutuvat saumattomasti yhteen, silti tanssi oli vaativaa, koko vartaloa käyttävää nykytanssia." (Sara Nyberg, Skenet 10.1.2008)

"Lähiosoite on katsojalle hyvän mielen tuova, kaikilta osatekijöiltään tasapainoinen esitys, joka positiivisuudestaan huolimatta ei ole naiivi. Ja parasta on, ettei Brotherus tyrkytä, vaan antaa katsojan oivaltaa itse." (Annikki Alku, Uutispäivä Demari 19.12.2007)

"Lähiosoitteen aiheet ovat arkisia sattumuksia, rakkauspulmia, naapuriongelmia. Hanna Brotherus on löytänyt riemastuttavan tekstintekijän, runoilija Anja Erämajan, joka puolestaan löytää arjesta paljon komiikkaa ja osaa pukea sen hyvin sattuviksi sanakäänteiksi... Idea ja toteutus ovat mainioita, ja sitä täydentävät näyttämön valtavat asuntokaapit. Hanna Brotherus Companyn Lähiosoite on loppuvuoden hauskin tanssi-innovaatio!" (Auli Räsänen, Helsingin Sanomat 18.12.2007)

"Ilmassa on juhlan ja arjesta irtautumisen tuntua, mikä on esitystaiteen tarjoamaa parasta illusiota. Tunnistan siitä kuitenkin myös arki-itseni. Siitä hahmosta, joka miettii miten luistaa pihajuhlista." (Eeva-Mari Haikala, Etelä-Saimaa 27.12.2007)

Koreografia Hanna Brotherus
Musiikki Antti Ikonen
Tekstit Anja Erämaja
Tanssi Anne Hiekkaranta, Janne Marja-aho, Kaisa Niemi, Hermanni Rask
Muusikko Tuomo Lassila
Pukusuunnittelu Karoliina Koiso-Kanttila
Lavastus Marjaana Rantama
Valosuunnittelu Kaisa Salmi
Tuotanto Zodiak ja Hanna Brotherus