Viime keväänä niin lapsikatsojia kuin aikuisiakin ihastuttanut Liikemiehetpalaa Zodiakin ohjelmistoon! Kaikenikäiselle yleisölle sopiva, vauhdikas ja hurmaava teos esittelee tanssiesityksen eri elementtejä – liikettä, valoa ja musiikkia – mukaansa tempaavalla ja interaktiivisella tavalla. Liikemiehet eli tanssija Riku Immonen, valosuunnittelija William Iles ja muusikko Iikka Kotaja pitävät jokaisen esityksen jälkeen myös työpajan, jossa yleisö pääsee itse tutkimaan ja kokeilemaan teoksessa esiteltyjä elementtejä.Vain neljä esitystä!

"Tanssija Riku Immonen, muusikko Iikka Kotaja ja valosuunnittelija William Iles ovat keittäneet kokoon tosi mainion vuorovaikutteisen esityksen, jossa hauskasti ja vauhdikkaasti tutustutaan liikkeen, musiikin ja valon eri laatuihin. Tippaakaan tyrkyttämättä pienempikin katsoja oppii aivan vaivihkaa, mitä esim. hidas-nopea, pyöreä-kulmikas, iso-pieni tarkoittavat liikkeessä, valossa ja musiikissa. Ja mitä tapahtuu, kun eri laadut risteytetään keskenään. Ja miten tanssiesitys muuttuu, jos sen valot tai musiikki muuttuvat. Esitys on erinomainen puolen tunnin tanssikasvatuspaketti olematta yhtään opettavainen." (Annikki Alku, Uutispäivä Demari 12.2.2008)

"Paremmin ei lapsille suunnattua esityssarjaa voisi avata... Soisinkin, että erityisesti isät veisivät poikiaan katsomaan Liikemiehiä." (Jussi Tossavainen, Helsingin Sanomat 9.2.2008)

Tanssi Riku Immonen
Valo William Iles
Musiikki Iikka Kotaja