Jokaisen esityksen jälkeen liikemiehet pitävät työpajan (30 min), jossa katsojat pääsevät itse tutkimaan ja muokkaamaan teoksessa esiteltyjä elementtejä liikkumisen ja toiminnan kautta. Oman työpajan voi tilata myös koululle tai päiväkodille. Kysy lisää Zodiakin yleisötyöntekijä Katja Kirsiltä.

Liikettä on kaikkialla, mutta miten musiikki liikkuu? 
Tai valo?
Entäs tanssija? 

Zodiak aloittaa uuden esityssarjan, jossa nähdään lapsille suunnattuja tanssiteoksia. Kevätkauden esityksenä nähdään Tanssiryhmä Täpinän hurmaava ja vauhdikas Liikemiehet. Se on lapsille sopiva improvisatorinen, interaktiivinen ja opettavaishenkinen tanssiteos esityksen eri elementeistä. Tanssin, musiikin ja valon eri laatuja esittelevä teos antaa myös katsojille mahdollisuuden omiin oivalluksiin, ideointiin ja kokeiluihin.Lavalla esiintyvät liikemiehet ovat muusikko Iikka Kotaja, valosuunnittelijaWilliam Iles ja tanssija Riku Immonen.Esitykset on suunnattu erityisesti lapsiperheille sekä päiväkoti- ja koululaisryhmille. Tanssija-koreografi Riku Immonen on toiminut tanssijana viidentoista vuoden ajan, tanssien yli 40 nykytanssiteoksessa sekä noin 20 teatteri- ja oopperaproduktiossa. Koreografista työtä Immonen on tehnyt vuodesta 1998, viimeisimpinä teoksina mm. soolo Turhat tärkeät asiat (Z-in-motion 2007) sekä suositut lastentanssiteokset Ähäkutti (2004) ja Elävät Kuvat(2005). Taiteellisen työn ohella Immonen on neljän vauhdikkaan pojan isä. 

Katsojakommentteja:
“Me menimme katsomaan tanssiesitystä. tanssiesityksen nimi oli Liikemiehet. Ne Liikemiehet olivat vähän outoja, mutta loppujenlopuksi se esitys oli tosi hieno. Oli iso tanssi ja pieni tanssi ja paljon muita tansseja.”
“siinä oli kaikkea niin kuin isotanssi, pienitanssi, kulmatanssi ja sellasta mun lempi tanssi oli nopeatanssi, se oli hauska!”
“Discotanssi oli paras. hip hop hap!”
“Esityksen nimi oli Liikemiehet. Näimme kun ne näytteliät esittivät meille tansseja esimerkiksi nopea tanssi suuri tanssi hidas tanssi pieni tanssi. Yksi niistä näytteliöistä oli hassu koska se lausui kaikki sanat väärin. Näytteliöitä oli kolme.”
“Vikakohta oli paras mutta muutkin kohdat oli aikamoisen hauskoja ja aikamoisen tylsiä. Mutta oli siällä kuitenkin melkoisen mukavaa!”
(Elias-koulun 3. luokka)

Liikemiehet Iikka Kotaja, William Iles, Riku Immonen