Tanssitaiteilija Heli Meklin on kiinnostunut erilaisista ilmiöistä, ihmisistä, identiteeteistä sekä taiteen ja yhteiskunnan välisestä dialogista. Zodiakin syysohjelmistossa nähdään kaksi Meklinin teosta: sooloteos Bruce and more  sekä trio Moving. Molemmat teokset nähdään yhteisilloissa Zodiakin näyttämöllä.

Trion Moving esittävät esitystaiteilija Anna Cadia ja tanssitaiteilijat Ville Oinonen ja Vera Tegelman. Teoksessa jäsennetään maailmaa liikkumalla ajatellen, tanssien. Jääkö maailmasta jotain huomaamatta, jos pelkästään päässä tapahtuva rationaalinen ajattelu vaimentaa kykyämme ajatella myös liikkuvalla keholla? Voisiko kehoa ja liikkumista katsoakin enemmän tiedonmuodostuksen näkökulmasta? Teos tarkastelee ja haastaa tapaa olla totunnaisesti käsitetyssä fyysisessä todellisuudessa. Työryhmän tarkoituksena on vilpittömällä kokeilunhalulla ymmärtää liikkeen merkityksellisyyttä maailmassa. 

Teos sai kantaesityksensä Täydenkuun tanssit -festivaalilla 23.7.2008.

 "Heli Meklinin teos Moving on rohkea avaus kehollisen ajattelun äärelle. Teoksen rohkeus on ennen muuta rohkeutta keskittyä teeman kannalta oleelliseen, kaikesta turhasta karsittuun kehon ja liikkeen tarkasteluun. Tämä ei tarkoita, etteikö teos olisi samaan aikaan esimerkiksi onnistunut olemaan hauska." (Olli Ahlroos, Liikekieli.com -verkkolehti 24.7.2008) >>Lue koko artikkeli"Teos on psykologinen, ihailtavan avoin ja karttaa viitteitä tai sovinnaisia merkityksiä. Katsojalle jää pakoton vapaus tulkita viestit aivan kuten tahtoo. Ja kuten esityksen hauska ajattelumanipulaatiopeli osoittaa, että vaikka kuinka yrität ohjata toimintoja ajattelemalla, on liike rationaalista järkeilyä itsenäisempää." (Petri Kauppinen, Kaleva 25.7.2008)

Koreografia Heli Meklin
Esiintyjät Anna Cadia, Ville Oinonen, Vera Tegelman
Äänisuunnittelu Mikael Eriksson
Valosuunnittelu Ainu Palmu
Kuva Anna Cadia
Taiteellinen neuvonanto Jenni Koistinen
Tuotanto Zodiak – Uuden tanssin keskus, Pyhäsalmen tanssi ry/Täydenkuun tanssit ja Heli Meklin