Viime kevään Z-in-motionissa esitetty kolmen teoksen suosittu yhteisilta uusitaan kahdesti Zodiakin syysohjelmistossa.

Riikka Theresa Innasen Passato on soolotutkielma ajan ja paikan dekonstruktiosta. Teos käsittelee muistamista, unohtamista ja ohikiitäviä hetkiä kuvan, äänen ja liikkeen kerrostumin. Innanen on Amsterdamin Teatterikorkeakoulusta (SNDO) valmistunut tanssitaiteilija, pedagogi ja videografi.

Sari Palmgrenin duetto Grain pohjautuu Alwin Nikolaisin (1910–1994) koreografisiin käsitteisiin ja musiikkiin sekä Palmgrenin ja tanssija Terhi Vaimalan henkilökohtaisiin liikepäiväkirjoihin. Sari Palmgren on Teatterikorkeakoulusta valmistunut koreografi, joka on toiminut tanssin ja teatterin rajamaastossa mm. Q-teatterissa, Suomen Kansallisteatterissa ja Turun kaupunginteatterissa.

Heli Meklinin teos Untitled käsittelee tanssintekemistä ja tanssiteoksen odotusarvoja humoristisella otteella. Heli Meklin on valmistunut Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi 2006 ja työskentelee tanssijana, esiintyjänä ja koreografina Helsingissä ja Berliinissä. Meklinin lisäksi teoksessa esiintyy tanssija Katariina Karlsson, joka on ollut kiinnitettynä Suomen Kansallisbalettiin vuosina 2000–2002.

"Riikka-Theresa Innasen Passato on visuaalisesti viehkon elokuvallinen matka muistin ja unohduksen kerroksiin." (Anni Valtonen, Helsingin Sanomat 25.5.2007)

"Heli Meklinin tanssiteos selittää omaperäisesti maailmaa ja taidetta... Meklin tuo oivaltavasti esille, kuinka meillä kaikilla on mielipide vähän kaikesta, muillakin kuin kriitikoilla." (Anni Valtonen, Helsingin Sanomat 25.5.2007)

Passato
Konsepti ja toteutus Riikka Theresa Innanen
Alkuperäisfilmi Katharina Pöhlmann

Grain
Koreografia Sari Palmgren
Tanssi Sari Palmgren ja Terhi Vaimala
Musiikki Alwin Nikolais
Puvut Ivana Helsinki

Untitled
Koreografia, konsepti ja teksti Heli Meklin
Tanssi Katariina Karlsson ja Heli Meklin
Valot, kuva ja ääni Riikka Vuorenmaa