Tanssia sosiaalisella etäisyydellä luo tilan ihmisten tapaamiselle ilman fyysistä läheisyyttä käsillä olevan poikkeustilan aikana. COVID-19-viruksen takia olemme pakotettuja pitämään etäisyyttä toisiimme. Tämän projektin kautta yritämme löytää yhden tavan pitää yhteyttä, kohdata ja ilmaista tunteitamme ympärillämme tapahtuvien asioiden suhteen ja niistä huolimatta.

Taide voi reagoida muuttuviin tilanteisiin melko nopeasti, pyrimme hyväksymään tilanteen ja tutkimaan, mitä voimme tanssitaiteilijoina tehdä kehollisen etäisyyden aikana. Tarjoamme tilaisuuden tapaamiseen Zoom palvelun kautta keskustellaksemme kanssasi ja tanssiaksemme viruksen unohduksiin. Tanssia sosiaalisella etäisyydellä on yhdessä tanssimista yksinkertaisella tavalla peilaamalla toisen liikettä. Esiintyjä voi myös tanssia sinulle suosikkikappaleesi tahdissa. Puhelut videoidaan ja esitetään näytteille myöhemmin tänä vuonna, mikäli osallistuja antaa tallentamiselle suostumuksensa.

Tapaamiset on tarkoitettu kaiken ikäisille. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa numeroon +358449359914/ Kati.

Tapaamisen enimmäispituus on 30 min.

Osallistua voit seuraavalla tavalla:

Katso varauskalenterista vapaa aika ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen koillinen@zodiak.fi , jossa kerrot nimesi sekä varaamasi ajankohdan. Sinulle lähetetään linkki tanssihetkeä varten omaan sähköpostiisi. Kun on tapaamisemme aika, mene linkistä Zoomiin ja kohtaamme siellä. Tapaamistamme varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on kamera.

Puhumme suomea (Kati), englantia ja arabiaa (Angela).

Projektin toteuttavat kaksi esitystaiteilijaa Angela al Debs ja Kati Raatikainen. Angela al Debs on syyrialainen tanssija, joka on valmistunut The Higher Institute for Dramatic Arts koulusta 2018, työskentelee nyt Kansallisteatterissa ja Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa. Kati Raatikainen on Zodiakin Valokeilassa Koillinen -projektissa työskentelevä helsinkiläinen koreografi, joka on kiinnostunut esitystaiteen monipuolisista mahdollisuuksista.

Kalenterilinkki https://doodle.com/poll/xnafwiwku54sr8eu

LINKKI ARABIANKIELISEEN TAPAHTUMAAN https://www.facebook.com/events/3064574576938264/