Nuoret täyttävät Zodiakin näyttämön tanssikoulu Tanssivintin Kevätnäytöksessä, jossa esiintyvät Tanssinvintin Intensiivit sekä Tanssivintin ja Zodiakin yhteinen Nuoret tanssijat -ryhmä.

Imose Iduozeen, Jessica Piaseckin ja Anna Torkkelin koreografioimat esitykset on tehty tilausteoksina Intensiiveille ja Nuoret tanssijat -ryhmälle. Lisäksi illan aikana nähdään oppilaiden omia sooloja, joita on työstetty Sara Grotenfeltin ohjaamassa työpajassa kauden aikana.

Nuoret tanssijat on Tanssivintin ja Zodiakin yhteinen esiintyvä ryhmä, joka on syntynyt tarpeesta tarjota nuorille tanssin harrastajille mahdollisuuksia esiintymisen harjoittamiseen ja teosprosesseihin tutustumiseen. Intensiivit on Tanssivintillä jo vuosikymmeniä toiminut ryhmä, joka toimii ainutlaatuisena siltana harrastajien ja ammattikentän välillä.

Tanssivintti on lähes 40 vuotta Helsingissä toiminut tanssikoulu, joka pyrkii aktiivisesti tuomaan tanssin harrastamista ja ammattikenttää lähemmäs toisiaan. Koulun opetus koostuu edistyneen tason avoimista tanssin viikkotunneista sekä syventävästä ohjelmasta. Tanssivintin erityisenä tavoitteena on toimia tukiverkkona niille nuorille, jotka haluavat toteuttaa tanssia taiteena jo ennen mahdolliseen tanssin ammattikoulutukseen hakeutumista.

www.tanssivintti.net