Koreografi Maija Hirvanen tunnetaan sekä Suomessa että kansainvälisesti ajatuksia herättävistä ja usein hykerryttävän hauskoista teoksistaan.

Hirvasen uudessa koreografiassa For those who have time äärifyysiset, hullut ja riisutut esittämisen tavat yhdistyvät tarkassa kehollisessa kompositiossa. Teos käsittelee nykyihmisen elämänrytmeistä muotoutuvia tapoja. Siinä on hikeä, tunnetta ja rytmiä. Näiden elementtien kautta katsoja kutsutaan epätäydellisyyden, kiihkeyden ja kauneuden äärelle. 

For those who have time on Hirvasen Operaatio Me -trilogian toinen osa. Trilogian ensimmäinen osa Meidän sosiaalidemokraattiset kehomme nähtiin Zodiakissa keväällä 2011. Sen englanninkielinen versio esitetään syksyllä kansainvälisten keikkojen lisäksi Helsingissä sekä Baltic Circle -festivaalin että yhteispohjoismaisen Ice Hot -tapahtuman ohjelmistossa. 

 

video

Kantaesitys
FOR THOSE WHO HAVE TIME

Koreografia ja ohjaus Maija Hirvanen
Esiintyjät Hanna Ahti, Andrius Katinas, Jukka Tarvainen
Valosuunnittelu Heikki Paasonen
Pukusuunnittelu Jouko Korkeasaari, Ville Häkkinen
Äänisuunnittelu Lauri Wuolio
Kuvat Aki-Pekka Sinikoski
Tuotanto Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tanssiareena ry/Liikkeellä Marraskuussa -festivaali, Maija Hirvanen

Taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen 7.11.

Liput 20/12 €

ZODIAK NÄYTTÄMÖ

Esitykset 27.10.–4.11. ovat osa Liikkeellä marraskuussa -festivaalin ohjelmistoa. Kyseisiin esityksiin on yksittäislippujen lisäksi pääsy myös LM-festivaalipassilla. Lue lisää www.liikkeellamarraskuussa.fi