Ruotsalaisen nuoren polven koreografin BamBam Frostin YES on mielihyvän aalto, surua ja unelmia mahdollisuuksista. Yes yes yes. Tästä voisi tulla jotain.

YES on mielihyvän aalto, surua ja unelmia mahdollisuuksista. Se muuttaa jatkuvasti muotoaan olemassa olevan ja aiemmin olleen kautta. YES käyttää fiktiota kompassina, joka auttaa meitä kuvittelemaan, missä haluamme olla. Se käsittelee veden muokkaavaa voimaa ja myrskyn mullistavaa potentiaalia. Yes yes yes. Tästä voisi tulla jotain. YES on pehmeä, YES on tiivis. YES on jännitystä ja vapautumista. YES on liikaa ja liian vähän. YES on sinä muutat kaiken mihin kosket.

BamBam Frost

BamBam Frost on Tukholmassa asuva tanssija ja koreografi. Frost työskentelee intersektionaalisen feminismin näkökulmasta, ja hänen työnsä on jatkuvassa muutoksessa ja vuoropuhelussa nykyajan kanssa. Frostin teokset SORRY (2018), SO SORRY (2019) ja YES (2020) pohjautuvat hänen kiinnostukseensa sosiaalisiin tansseihin ja popkulttuurin ilmiöihin suhteessa aikaan ja kontekstiin, joista ne ovat lähtöisin.

Frostin työssä mielihyvä ja fiktio toimivat kompassina, joka ohjaa kuvittelemaan ja muovaamaan koreografisia ehdotuksia muutokselle. Frost tekee tiivistä yhteistyötä Lydia Ö. Diakitén kanssa. Heidän teoksensa Immortal summit saa ensi-iltansa marraskuussa 2021.

 

Alullepanija, tuotanto, koreografi, esiintyjä: BamBam Frost
Esiintyjä: Lydia Diakité Östberg
Valosuunnittelu|: Anton Andersson
Sävellys ja äänisuunnittelu: Yared Cederlund
Lavastussuunnittelu: Lisa Berkert Wallard
Puvustus: Hanna Kish
Taiteellinen apu prosessin aikana: Lydia Diakité Östberg och Alexandra Tveit
Tuotanto: Sara Bergsmark and Jessie McLaughlin (MDT), Nordberg Movement.

Yhteistuottajat: MDT, Säfsten Produktion.
Tuotantoresidenssi: Zodiak – Uuden tanssin keskus

Tukijat: Kulturrådet, the Swedish Arts Grants Committee, Stockholm Stad and Life Long Burning – Towards a sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe project (2018-2022) supported by the Creative Europe programme of the European Union.