Zodiakin senioritanssikurssilaiset vierailivat syyskuun alussa Kanneltalossa ja Stoassa Tarinoita elämästämme -esityksellä. Gabriela Aldana-Kekonin ohjaama elettyä elämää ja sukupolvien välistä kohtaamista käsittelevä esitys liikutti ja ihastutti runsaslukuista yleisöä yhteensä kolmessa esityksessä.

Tarinoita elämästämme -esityksessä sukupolvet kohtasivat niin näyttämöllä kuin katsomossakin. Esiintyjistä nuorin on 7-vuotias ja vanhin 75-vuotias. Katsojina kaikille ilmaisissa esityksissä kävi tanssin ystäviä 3-vuotiaista päiväkotilapsista 90-vuotiaisiin palvelukodin asukkaisiin ja kaikkea siltä väliltä.

 

Esityskiertue toteutettiin Alfred Kordelinin säätiön tuella ja yhteistyössä Kanneltalon ja Stoan kanssa. Alkusyksyn aikana esitys vierailee vielä muutamissa palvelukodeissa pääkaupunkiseudulla.

Meillä oli suuri ilo päästä katsomaan esitystä. Asukkaamme pitivät siitä. Yksi kommenteista oli, että olivatpa esiintyjät notkeita. Ja totesimme, että monet ovat tainneet tanssia koko ikänsä. Jo itsessään teatterisalissa käyminen oli hienoa, ja omat teatterimuistot tulivat eräälle rouvalle mieleen. Vanhuksistamme oli hauskaa, että jo niin pienille lapsille opetetaan kulttuuritapahtumissa käymistä ja niissä käyttäytymistä. Lapset osasivat olla hienosti.

- Erään esitykseen osallistuneen palvelukodin palaute esityksestä

Esitys oli hauska ja jännittävä. Parasta oli tanssiminen. Ja kun lapset tanssi.

- kommentti 3-vuotiaalta katsojalta 

Kiitos esiintyjille, yhteistyökumppaneille, tukijoille ja katsojille!