Toukokuun viimeisenä lauantaina, kauden viimeisen esitysillan jälkeen juhlittiin Zodiakin perinteisiä kevätjuhlia Pannuhallin alakerrassa.

MONOGRAM-esityksen aikana syntyi keittiössä jos jonkinlaista maittavaa purtavaa. Herkkuja salakuljettamassa Pannuhallin lämpiöön Zodiakin Jenni, Anna-Liisa ja Marina.

 20110528a

Muhkea mahtava mansikkakakku...

 

...à la Zodiakin tuotantoassistentti Anna-Liisa Parkkinen! Kakkuja syötiin hartaasti nautiskellen, mutta eipä silti mennyt aikaakaan kun kakkulautaset jo ammottivat tyhjyyttään... Onneksi leipurimestari ennätti itsekin apajille!

Juhlahumussa nautiskelivat Zodiakin Vera Nevanlinna, aina ilahduttavan energinen Kielo Kankkunen ja Joona Halonen.

Zodiakin hallituksen puheenjohtaja Liisa Risu piti mieleenpainuvan ja ajatuksia herättävän puheen nykytanssista ja sen yllätyksellisestä monimuotoisuudesta.

 

Illan ehdottomasti söpöin!

Mestarien liigan finaalissa FC Barcelona – ManU. Jännityksen täyteinen kisakatsomo oli pistetty pystyyn Pannuhalliin. Voisiko komeammasta katsomosta edes unelmoida? Loppuillasta juhlittiin kevään lisäksi Barcan mestaruutta!

Tanssilattialla riitti vipinää. Välillä jorata sai vapaasti ja tilaa runsaasti käyttäen, toisinaan tanssittiin tiiviisti rinta rinnan.

Dj-setille tuli pituutta noin 6-7 tuntia. Tumpille kiitos mainiosta musamaratonista!

Ja koko juhlaväelle kiitos sekä riemukkaan riehakkaista kevätjuhlista että värikkäästä kevätkaudesta!