Taiteellinen johtaja Harri Kuorelahti, tuottaja Outi Järvinen ja tiedottaja Jaana Tamminen eli Zodiakin kolmihenkinen delegaatio oli mukana kansainvälisillä Tanzmesse-messuilla Düsseldorfissa, Saksassa 25.–28.8.2010. Zodiakilla oli messuilla tänä vuonna myös oma booth, osasto. Messuja on järjestetty jo vuodesta 1994 saakka, ja niistä on tullut tärkeä nykytanssin ajatustenvaihtofoorumi ja verkostoitumistapahtuma. Tänä vuonna mukana oli näytteilleasettajia yhteensä 230 kappaletta 29 eri maasta ympäri maailman. Messuilla nähtiin myös laaja tanssiohjelmisto, muassaan useita suomalaisia teoksia: Karttunen Kollektivin Situation Room, Susanna Leinonen Companyn Chinese Objects, Tommi Kitti & Co.:n A Trip sekä Zodiakin tuotantona Favela Vera Ortizin Koreografin vastaanotto / Choreographer's Appointment. 

Kuvassa Zodiakin oma osasto. Design-huonekaluvalmistaja Tunto oli sponsoroinut Tanssin tiedotuskeskukselle ja Zodiakille kauniita puisia ja osin väritettyjä laatikoita, joita Zodiakin osastolla käytettiin pöytinä.
tanzmesse_diary1.jpg
Kuvassa frontaalilähestyminen kohti Zodiakin osastoa sekä puolikas tiedottaja Jaana Tammisesta.

tanzmesse_diary3.jpg


.
 
Kuvan takaosassa tuottaja Outi Järvinen ja tiedottaja Jaana Tamminen demonstroivat sosiaalista kohtaamista Tanzmessellä.  tanzmesse_diary4.jpg
Tanzmessen messuosastot sijoittuivat Düsseldorfin NRW Forumin Ehrenhof -rakennukseen, jonka pääsisäänkäynti on kuvassa. Esityksiä ja muita messutapahtumia oli tämän lisäksi myös mm. Capitol Theaterissa, Fabrik Heederissä Krefeldissä, Central in der Alten Paketpost -teatterissa, Düsseldorfer Schauspielhaus -teatterissa sekä Tanzhaus NRW -tanssin talossa.
tanzmesse_diary5.jpg
Lue lisää Tanzmessestä