Und er libet -ryhmän uutuusteoksessa Gisellen keveys ja kuolema Zodiakin näyttämöllä nähtiin vakuuttavan kepeä joukko monitaiteellisia ja -taitoisia nuoria.  Ensi-iltaa vietettiin 30.10.2010.


Yksi illan suosikkivieraista oli Tovi. Kuvassa Tovin seurana ovat Anna-Mari Karvonen ja työryhmän nuorikko Vida Hulkko, joka urhoollisesti veti esityksen täysillä läpi käsi puolipaketissa.


 20101030c.jpg

 

Juhlat sujuivat leppoisissa tunnelmissa. Lämpiössä fiilisteltiin hyvin mennyttä esitystä ja tietysti hyvää seuraa. Etualalla koreografi-ohjaajat Anna Mustonen ja Anna-Mari Karvonen.

20101030a
Työryhmästä Masi Tiitta, Laura Käyhkö, Heidi Lind ja Ville Ahonen seuraavat keskittyneesti taiteellisen johtajan Vera Nevanlinnan koskettavaa puhetta.

20101030b.jpg

 

Ensi-illan glamouria: näyttelijä Outi Condit. Outin vieressä tanssija Saku Koistinen. Sakun vieressä juuri äitiysvapaalle jäänyt tiedottaja Jaana Tamminen ja seuraavana rivissä teoksen lavastusavuksi vauhdilla ja menestyksekkäästi rientänyt Milja Aho. Taustalla Vera.

 20101030d.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 Juhlat jatkuivat näyttämöllä riemukkaan tanssin rytmeissä. Kuvaaja ei valitettavasti onnistunut taltioimaan mahtavia tanssisuorituksia ja hilpeää menoa hämärän "diskovalaistuksen" takia. Hauskaa oli!

 

 

Lue lisää Gisellen keveys ja kuolema -teoksesta