Kaksi Zodiakin kantaesitysteosta on mukana Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla, joka on pääkaupunkiseudun vanhin nykytanssifestivaali. Torstaina 30.10. järjestettiin Aleksanterin teatterissa festivaalin tiedotustilaisuus, jossa oli mukana myös koreografi Heli Meklin kertomassa pian ensi-iltansa saavasta soolosta Bruce and more.

Z 30.10.2008

Kuvassa Heli Meklin keskustelee festivaalin taiteellisen johtajan, koreografi Ari Tenhulan kanssa.

Perjantaina 31.10. Zodiakissa tet-harjoittelussa ollut Viola vilkutti hyvästit. Kahden viikon jakso työelämään tutustumisessa oli ohi. Viola oli suurena apuna Zodiakin toimistossa ja yleisötyössä niin osoiterekisterien päivityksessä, postituksessa kuin työpajojen avustajanakin. Kiitos Viola!

Z 31.10.2008

Liikkeellä marraskuussa -festivaalin toinen kotimainen teos on Tommi Kitin uusi ryhmäteos riffi, joka sai ensi-iltansa Stoassa lauantaina 1.11. Yleisöä oli paikalla "kuin pipoa".

Z 1.11.2008 

Viimeistä paikkaa myöten loppuunmyyty katsomo oli teoksesta haltioissaan ja osoitti suosiota hurjasti!

Z 1.11.2008

Teoksessa nähtiin lavalla Tommi Kitin "dream team", joka koostui niin pitkäaikaisista luottotanssijoista kuin uudemmistakin nimistä. Tanssikriitikon sanoin Kitti on "koulinut heidät huippukuntoon, sellaiseen ilmaisuun ja liikkeen yhtäaikaisuuteen että muualta sopii etsiä" (Auli Räsänen, HS 4.11.). Yllä kuvassa pöydän äärellä Eero Vesterinen, Pekka Louhio, Unna Kitti ja Virpi Juntti ensi-illan jälkeisillä kokkareilla. Alla kuvassa festivaalijohtaja Ari Tenhula yhdessä Marjo Kuuselan ja illan maestron, liiketaituri Tommi Kitin kanssa.

Z 1.11.2008

Marraskuu lähti siis käyntiin varsin upeissa merkeissä!