Zodiak hakee yleisötyöntekijää yleisötyön ja markkinoinnin tehtäviin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Haku on avoinna 16.1.–29.1.2023.

Zodiak on kokeileva ja uutta luova nykytanssin keskus, joka toimii nykykoreografian keskeisenä tuottajana ja esitysfoorumina Suomessa.

Haemme nyt yleisötyöntekijää yleisötyön ja markkinoinnin tehtäviin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Haku on avoinna 16.1.–29.1.2023.

Zodiakin viestinnän, yleisötyön ja markkinoinnin tavoitteena on lisätä kiinnostusta tanssitaiteeseen ja luoda tilaisuuksia taidekokemuksen syventymiselle. 

Olet mukana huolehtimassa siitä, että Zodiakin moninaiset taiteelliset sisällöt inspiroivat yleisöjä. Toteutat Zodiakin yleisötyötä mm. suunnittelemalla ja toteuttamalla teoksiin liittyviä keskustelutilaisuuksia ja teosalustuksia, sekä järjestämällä muita tapahtumia. Työtehtäviisi kuuluu markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ja asiakkuuksien kehittämistä.

Olet kiinnostunut pohtimaan mikä yleisöjä kiinnostaa ja miten nykytanssin yleisöpohjaa voi laajentaa. Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä ja yhteyksien rakentamisesta. Työssäsi teet yhteistyötä taiteilijoiden ja Zodiakin henkilökunnan, mutta myös koulujen, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa. Työ vaatii vastuullista otetta ja oma-aloitteisuutta.

Hakijalta toivomme

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • halua työskennellä nykytaiteen ja -tanssin sisältöjen parissa
  • valmiutta kohdata erilaisia asiakasryhmiä
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina.

Zodiak on yhteistyöhön ja hyvään sisäiseen viestintään uskova tiivis ja motivoitunut asiantuntijayhteisö. Lähimmät työtoverisi ovat Zodiakin taiteellinen johtaja, viestintävastaava ja visuaalisen viestinnän tuottaja.

Työsuhde on 70% ja määräaikainen 1.3.2023–31.12.2024. Koeaika on 6 kk. Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat teatterialan työehtosopimuksen mukaiset. Palkkatasoon vaikuttaa koulutus ja kokemus tehtäväalueella. Määrä- ja osa-aikaisuuden peruste on uusi työnkuva, joka liittyy Zodiakin palveluiden ja yleisötyöhön liittyvien työtehtävien uudelleenjärjestelyyn. Sopimukseen sisältyy optio neuvotella jatkosta.

Zodiak – Uuden tanssin keskusta ylläpitää Zodiak Presents ry. Toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki sekä useat säätiöt ja rahastot. Löydät Zodiakin vuosikertomukset verkkosivuiltamme kohdasta Zodiak presents ry > Vuosikertomukset

Hakuprosessi

Hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa pyydämme täyttämään hakulomakkeen ja liittämään siihen ansioluettelosi.

Täytä hakulomake 29.1.2023 mennessä. Ansioluettelo ladataan hakelomakkeessa Google Driveen. 

Hakulomake: https://forms.gle/82GFh5L7x7h6yPVX7

Näiden materiaalien pohjalta valitaan 3–5 henkilöä haastatteluihin. Haastatteluvalinnoista ilmoitetaan ke 1. helmikuuta. Haastattelut pidetään ti–ke 7.–8.2.2023 klo 9–12 välisenä aikana.

Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Ari Tenhula, puh. 050 430 8664
Viestintävastaava Piia Ahonen, puh. 044 971 6344