Nuoret tanssijat on Tanssivintin ja Zodiakin uusi nuorten tanssijoiden esiintyvä ryhmä. Ryhmän seuraava hakutilaisuus järjestetään la 11.6.

Nuoret tanssijat esiintyy kolmessa teoksessa joka lukuvuosi. Yksi teoksista on paikkasidonnainen ja kaksi teosta tehdään Zodiakin näyttämölle. Kauden 2022-23 koreografeina ovat Jenni-Elina von Bagh ja Pie Kär.

Ryhmällä on harjoitukset 22.9.2022 alkaen joka torstai klo 18-20 Kaapelitehtaalla.

Ryhmän omien torstai-iltojen harjoitusten ohella tanssijat voivat olla mukana Tanssivintin Intensiiveissä tai treenata sarjakortilla. Nuoret tanssijat on Tanssivintin ja Uuden tanssin keskus Zodiakin uusi yhteinen ryhmä.

Hakutilaisuus: 11.6. Kaapelitehdas

Ilmoittaudu lähettämällä muutaman lauseen kuvaus tanssitaustastasi ja motivaatiostasi sähköpostilla: infotanssivintti@gmail.com 3.6 mennessä.

Mukaan voivat hakea kaikki vähintään 15-vuotiaat tanssijat, joilla on tanssitaustaa nyky- tai katutanssissa.

Tanssivintillä on tilaa kokeilla ja kasvaa, tutkia omaa tanssijuuttaan ympäristössä, jossa aina tietää, että niin opettajat kuin kanssatanssijat todella välittävät.”

Iiris Miettinen, tanssinopiskelija (Tanssivintillä vuodet 2018-19)

Kausimaksut ja sarjakortit (sis. alv 10%)

  • NT syyskausi 200 eur
  • NT kevätkausi 300 eur
  • NT + Intensiivi syyskausi 780 eur (treenioikeus kaikilla Tanssivintin tunneilla)
  • NT + Intensiivi kevätkausi 950 eur (treenioikeus kaikilla Tanssivintin tunneilla)
  • Tanssivintin sarjakortit 10x = 100 eur , 20x = 150 eur (voimassa 6 kk)

Haluatko hakea myös Tanssivintin Intensiiveihin? Haku aukeaa elokuussa, tutustu Intensiiveihin täällä: https://www.tanssivintti.net/intensiiviryhma