Koreografin vastaanotolle tammikuussa 2008 Lasipalatsissa voi nyt varata aikoja. LISÄYS! KAIKKI AJAT VARATTU.

Koreografi Favela Vera Ortiz jatkaa huippusuosittua koreografin vastaanottoa tammikuussa Lasipalatsissa Helsingin keskustassa.

Koreografin vastaanotto on osa Zodiakin Lasipalatsissa järjestämää sosiaalisen koreografian kokonaisuutta, johon kuuluu myös Jenni Koistisen teos tänään.täällä.me. Koreografin vastaanotolla koreografi tekee asiakkaalle lyhyen soolotanssin, joka on lähtiessä valmis mukaan otettavaksi ja halutessa esitettäväksi missä ja milloin tahansa. Sooloteos syntyy koreografin ja asiakkaan yhdessä tekemällä. Tänään.täällä.me sen sijaan on teos, jonka tanssija luo ja esittää kullekin kävijälle henkilökohtaisesti. Teoksessa esiintyvät Jenni Koistinen, Heli Meklin ja Virva Talonen. Täällä.tänään.me. -teokseen voi joko varata oman henkilökohtaisen esitysajan (5 e) tai tulla vain seuraamaan tapahtumia maksutta.

Koreografin vastaanottoaikojen varaus 17.-27.1. Piletti-verkkokaupassa

(Varatut vastaanottoajat vahvistetaan maksamalla (eLasku)! Maksamatta jääneet ajat vapautuvat takaisin myyntiin viikon kuluttua.)

Lisäksi koreografin vastaanottoajat 29.1. klo 15, 30.1. klo 15, 31.1. klo 14 ja 16, 1.2. klo 15, 2.2. klo 12 ja 3.2. klo 12 arvotaan avajaisissa 16.1. klo 18 alkaen. Lämpimästi tervetuloa avajaisiin Lasipalatsin näyttelytilaan! (Vapaa pääsy)