Zodiak hakee nykytanssin yleisötyön ja markkinoinnin tuottajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kolmen hengen yleisö- ja mediatiimiin. Haku on avoinna 1.11.–13.11.2022.

Yleisötyön toiminnan tavoitteena on syventää nykytanssin ja yleisön suhdetta sekä lisätä kiinnostusta tanssitaiteeseen. Olet mukana huolehtimassa siitä, että Zodiakin moninaiset taiteelliset sisällöt tavoittavat ja inspiroivat sekä katsojia että kokijoita.

Toteutat Zodiakin yleisötyötä mm. avaamalla teosprosesseja, suunnittelemalla ja toteuttamalla teoksiin liittyviä keskustelutilaisuuksia ja teosalustuksia, sekä suunnittelemalla ja järjestämällä kurssitoimintaa ja muita tapahtumia. Osana yleisö- ja mediatiimiä luot sosiaaliseen mediaan sisältöjä, joissa viestit myös omalla äänelläsi toiminnastamme. Työtehtäviisi kuuluu markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ja myynnin asiakkuuksien kehittämistä. Työssäsi teet yhteistyötä taiteilijoiden ja Zodiakin henkilökunnan, mutta myös koulujen, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta toivomme

  • hyvää ymmärrystä nykytanssin taiteellisista tavoitteista ja tuotannollisista prosesseista
  • soveltuvaa koulutusta
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • valmiutta kehittää viestintää ja markkinointia sosiaalisen median kanavilla
  • vastuullista otetta ja oma-aloitteellisuutta
  • valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina
  • valmiutta kohdata erilaisia ihmisiä.
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Työsuhde on 100 % ja määräaikainen 1.1.2023–31.12.2024. Koeaika on 6 kk. Noudatamme teatterialan työehtosopimusta. Määräaikaisuuden peruste on uusi työnkuva, joka liittyy Zodiakin palveluiden ja yleisötyöhön liittyvien työtehtävien uudelleenjärjestelyyn.

Tiedustelut pe 4.11. klo 13.00–16.00 ja ke 9.11. klo 13.00–16.00
Toiminnanjohtaja Ari Tenhula, 050 430 8664 ja
Viestintävastaava Piia Ahonen, 044 971 6344

Palkkataso 2 700–3 000 € riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta tehtäväalueella.

HAKUPROSESSI

Hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa pyydämme täyttämään hakulomakkeen ja liittämään siihen työnäytteen ja ansioluettelosi.

Työnäytteenä pyydämme sinua tekemään Instagramissa käytössä olevilla työkaluilla videomuotoisen esittelyn sinua kiinnostavasta tanssiteoksesta tai nykytanssin tekijästä.

Täytä hakulomake 13.11. mennessä. Video ja ansioluettelo ladataan hakemuslomakkeessa Google Driveen.

Hakulomake: https://forms.gle/a2iD2hUEk4cRhy4Z9

Näiden materiaalien pohjalta valitaan 3–5 henkilöä haastatteluihin. Haastatteluvalinnoista ilmoitetaan pe 18.11. Haastattelut pidetään 21.–22.11.

Zodiakin vuosikertomukset löydät kohdasta Zodiak presents ry > Vuosikertomukset.