Euripides Laskaridiksen työpajassa tutkitaan performatiivisia työkaluja, jotka nousevat hänen pilkkaa ja transfomaatiota koskevasta taiteellisesta tutkimuksestaan, sekä hänen taustastaan fyysisen teatterin, kreikkalaisen teatterin ja tanssiteatterin parissa. Peruukkeja (metanaamioita) käyttämällä Euripides johdattelee osallistujien mielikuvitusta paljastamaan absurdiuden takana olevan runouden.

Työpajan osallistujia pyydetään täyttämään etukäteen kyselylomake. Lomake lähetetään osallistujille viikkoa ennen työpajaa. Varusteiksi mukavat kengät ja vaatteet.

Euripides Laskaridis on kreikkalainen ohjaaja, lyhytfilmien tekijä ja esiintyjä. Hän perusti vuonna 2009 Osmosis Theatre Company -ryhmän. Hänen töitään on esitetty Kreikassa lukuisissa erilaisissa yhteyksissä ja tiloissa. Kreikan ulkopuolella Laskaridis on esiintynyt muun muassa New York City Fringessä, Judson Churchissä, Aerowaves Spring Forward -festivaalilla and Prague Quadrennial -katselmuksessa.

Torstai 4.2. klo 10.00–14.00
Ohjaaja: 
Euripides Laskaridis
Paikka: 
Zodiak Studio C4
Kesto:
1 krt / 4 h
Hinta: 50 €
Ilmoittautumisaika on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Huom! Kurssin viimeinen peruutuspäivä on 27.1.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)