JAKSO ON PERUTTU koronarajoitusten vuoksi. Aksinja Lommin Heittäydy liikkeeseen -jaksolla etenemme lempeästi kehoa ja mieltä herätellen kohti virtaavaa ja dynaamista liikkumista.

Tällä jaksolla työskentelemme omasta kehosta lähtöisin ja siihen luottaen. Pyrimme löytämään liikelaajuuksia ja -laatuja erilaisten kehollisten ja tilallisten harjoitteiden ja tehtävien avulla. Omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen herättelemme itsemme talviunilta ja suuntaamme kohti uteliasta ja havaitsevaa kehollista olemista. Nautimme musiikista, liikkeestä ja hikoilusta.

Aksinja Lommi on helsinkiläinen freelance-tanssitaiteilija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2014 ja on sen jälkeen toiminut tanssin ja teatterin kentällä esiintyjänä, pedagogina sekä koreografina. Aksinja on viimeisimpänä 

työskennellyt esiintyjänä W A U H A U S -kollektiivin teoksissa, Helsinki Dance Companyssa, Q-Teatterissa ja Kansallisteatterissa sekä koreografina ja esiintyjänä artisti Vesalan kiertueella. Hän on opettanut mm. Tamara Rasmussen Opistossa, Helsinki Dance Companyssa sekä Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksessa.