KURSSI ON TÄYNNÄ. Hanna Ahdin Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssilla keskitytään tanssiin, joka virtaa jokaisen omassa kehossa.

Teemme harjoitteita, joiden myötä tanssi syntyy mahdollisimman estottomasti kehon sisältä liikkeeksi tilaan. Virittävien harjoitteiden myötä avaamme kehoa kohti kuuntelevaa, vapauttavaa ja nautinnollista tanssia. Tanssimme hiljaisuuteen ja musiikkiin. Kurssi sopii kaikentasoisille tanssin harrastajille.

Hanna Ahti on helsinkiläinen tanssitaiteilija, esiintyjä ja esitysten tekijä. Hän on työskennellyt nykytanssin, uuden tanssin ja esitystaiteen kehyksissä kansainvälisesti ja Suomessa vuodesta 2000 lähtien. Hannan viimeisimpiä töitä koollekutsujana ovat Svett 2021 (Zodiak ja Teater Viirus) ja Kasa 2020 (Mad House Helsinki ja Titanik Galleria). Ahti on vastaperustetun rendezvous-taiteilijayhteisön jäsen.

www.hannaahti.com

* * * * *

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuus vuodelle 2022 on rakennettu Zodiakin kurssi- ja työpajaosallistujilta saatujen toiveiden pohjalta. Toiveiden pohjalta myös jaksojen pituutta on kasvatettu kuuteen viikkoon.