Syyskauden 2021 keskiviikkotunnit aloittaa Jessica Piasecki.

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille kurssit sopivat kaikille nykytanssista kiinnostuneille kokemus- ja taitotasosta riippumatta. Jaksojen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin liikepraktiikoihin sekä nykytanssin uusiin että kokeneempiin ammattilaisiin.

Jessica Piaseckin Heittäydy liikkeeseen -jaksolla käytämme aikaa lämpiämiseen, tehtävälähtöiseen liikkumiseen sekä kehonkertomusten jakamiseen. Tutkailemme liikkeen keskellä tapahtuvan tarttumisen ja irrottamisen rytmiä, tarkistamattoman ja selväpiirteisen muotoja, kehollistamme mielikuviamme leikkien, kirjoitamme toisillemme liikkeellisiä ehdotuksia, tavoittelemme huolettoman kokeilun tilaa. Jos korona tilanne sallii, otamme kontaktia toisiimme myös kosketuksen kautta. Jaamme havaintojamme sanallisesti ja kehollisesti. Kurssi kannustaa jokaista osallistujaa tanssimaan omista lähtökohdistaan ja temmoistaan ja intresseistään käsin. 

* * *

Jessica Piasecki on pääkaupunkiseudulla toimiva taiteilija, tanssinopettaja, koreografi ja esiintyjä. Hänen työnsä keskittyy vuorovaikutukseen, rehellisten halujen esiintymiin, ajankäytön politiikkaan, kuoriutumiseen, kehon hahmoihin, kollektiiviseen kehoon, kokeilemiseen ja leikkiin. Hän on opiskellut taidetta Teatterikorkeakoulussa ja toiminut sen jälkeen projektipohjaisena freelancerina työryhmissä epäsuoran ja suoran toimimisen muodoin.