Kati Raatikaisen kurssilla lähestytään liikettä kehon systeemien kautta. Kokeilemme kuinka eri rakenteet; luut, lihat, sidekudokset, ajatukset, tunteet ja kehon osat, kuten sormet tai keuhkot liikuttavat meitä. Tunnustelemme ja havainnoimme omaa tanssivaa ihmisruumistamme myös osana fyysistä ja käsitteellistä ympäristöämme; toisia kanssatanssijoita ja nyt-tilannetta sekä mahdollisesti laajemmin ajateltuna tanssivaa ihmisruumistamme osana ekosysteemiä.

Improvisatoristen ja koreografisten liikeharjoitusten kautta pyrimme löytämään tietoisuutta ja kehollista vapautta suhteessa omaan liikkuvaan kehoomme ja yhtä lailla sen maailmaan kytkeytymiseen. Tunneilla keskitytään tanssimaan omaa sisäistä kokemusta, yhteistä tilaa / tilannetta kuunnellen: Nautitaan henkilökohtaisesta ja samaan aikaan universaalista olemisen erityisyydestä.

Keskiviikkoisin 30.8.-27.9. klo 18-19.30
Ohjaaja: Kati Raatikainen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 65 euroa
Ilmoittautuminen 15.8. mennessä
Ilmoittaudu mukaan kurssille täältä.

Kati Raatikainen on koreografi sekä tanssi- ja joogaopettaja. Taiteellisessa työssään hän keskittyy kätilöimään jo olemassa olevia koreografisia ilmiöitä esityksiksi. Koreografioita voi tapahtua sekä ihmisen että muiden kuin inhimillisten olioiden liikkeestä ja järjestäytymisistä. Hän opiskelee parhaillaan Seasonal yin jatkotason joogaopettajakoulutuksessa.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi tai puhelimitse 050 587 0470. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)