Työpajassa keskitytään kehollisen mielikuvituksen herättämiseen sekä liikkeen nautinnon ja virtaavuuden kokemiseen. Kurssipäivät koostuvat tai chi pohjaisista harjoitteista, joiden avulla herätämme energian virtauksen kehossa, kehon keskustaa ja takatilaa vahvistavista harjoitteista sekä kehon artikulaatiota lisäävistä improvisaatiotehtävistä, joiden kautta luomme yhteyden läsnäolevaan, nautinnolliseen ja kehollista mielikuvistusta avaavaan liikkeeseen. Kurssin taso on avoin.

Perjantai-sunnuntai 29.11.-1.12., perjantaina klo 18-20, lauantaina & sunnuntaina klo 10-14
Ohjaaja: Johanna Nuutinen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 10 h
Kurssimaksu: 90 euroa
Ilmoittautuminen 14.11. mennessä
Ilmoittautuminen täällä.

Johanna Nuutinen on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Hän on ohjannut omia teoksia elokuvan ja näyttämöteosten muotoon visuaalisten ja esittävien taiteiden yhtymäkohdissa vuodesta 2011. Johanna uskoo kehoon ja sen kykyyn kertoa kaikki tarvittava.

Vuonna 2017 Johanna vastaanotti Suomen Kulttuurirahaston kolmivuotisen taiteilija-apurahan ja toimii tällä hetkellä freelance taiteilijana. Taakse jäi viidentoista vuoden menestyksekäs ura Suomen Kansallisbaletissa, jossa hän tanssi useiden teosten solistisissa rooleissa saatuaan kiinnityksen vuonna 2002. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat mm. IRIS - Tanssia ihmisyyden säröissä (2017), sekä ANON-The Act of Waiting (2018).

www.johannanuutinen.com


* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista. Peruutuksesta peritään toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p. 041 319 8722 (arkisin klo 11-16).