Zodiakissa järjestetään keskiviikkoaamuisin erityisesti toimistotyötä tekeville suunnattuja kehonhuollon aamutunteja. Kehonhuoltotunnit jatkuvat etänä kunnes toisin ilmotetaan.

Ohjaajina tunneilla vuorottelevat Vera Nevanlinna sekä Satu Rekola.

Veran Yin&yang-joogatunneilla pysähdymme itsen äärelle, hyväksyvällä asenteella. Aloitamme tunnin rentoutumalla. Tämän jälkeen siirrymme lempeästi kohti dynaamisempaa osiota, missä teemme kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä yhtenä, jatkuvana virtana. Keskitymme tunnilla paitsi kehon, myös mielen liikkeisiin ja harjoittelemme pysymään rauhallisina hieman vaativimmissakin asanoissa.

Sadun tuntien lähtökohtana on pilates ja siitä syntyvät variaatiot. Tuntien tarkoituksena ei ole opettaa meistä mestareita joogassa tai pilateksessa, vaan kokonaisvaltaisen hyvänolon kehittäminen ja työkyvyn ylläpito. Tunneille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta.

Tunneille on hyvä varustautua mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Salissa on käytettävissä jumppamatot mutta myös oman maton voi ottaa mukaan.


Vera Nevanlinna on alkuperäiseltä ammatiltaan nykytanssija. Hän on tehnyt pitkän uran tanssijana kiertäen laajalti ulkomailla, viime vuosina ruotsalaisen Cullberg-ryhmän kanssa.

Tanssijan ammatin lisäksi Vera on kouluttautunut joogaohjaajaksi (RYT200) Kaisa Kärkkäisen Heartful Yoga-koulutuksesta v. 2019. Vera toimii tällä hetkellä tanssijan töiden lisäksi tanssinopettajana sekä joogaohjaajana mm. Tanssilassa, Bloom Wellbeingissä sekä Omniassa.

Opettajana Vera on lempeä, tarkka ja välitön.


Satu Rekola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2003. Tämän jälkeen hän on toiminut laaja-alaisesti tanssijana kotimaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Tanssitaiteessa Rekolaa kiehtoo maailmaan kietoutuminen ruumiillisuuden kautta. Opettajana hän painottaa oman kehon kuuntelua ja sen potentiaalien tutkimista. Rekola on valmistunut pilatesohjaajaksi Somatic Studiolta Helsingissä.

Kevään tuntijärjestys

13.1. pilates
20.1. pilates
27.1. pilates
3.2. jooga
10.2. pilates
17.2. pilates
24.2. pilates
3.3. jooga
10.3. jooga
17.3. jooga
24.3. pilates
31.3. pilates
7.4. pilates
14.4. jooga
21.4. jooga
28.4. jooga
5.5. pilates
12.5. pilates
19.5. jooga