KURSSI PERUTTU!

Eläimellisen karkeasta liikkumisesta innostuneina tähtäämme artikulaation, ergonomian sekä painon- ja voimankäytön kehittämiseen liikkeessä. Miesten intensiivikurssilla herkistytään havainnoimaan ja kuuntelemaan oman kehon kokonaisvaltaisuutta sekä sen suhdetta monipuoliseen liikkumiseen. Kaikille pyritään tarjoamaan itselle sopivia haasteita yksilö-, pari- sekä ryhmäharjoitteiden myötä. Kurssi on suunnattu kaikille miehille ja mieheksi itsensä kokeville, eikä aiempaa tanssiharrastuneisuutta tarvita. Tunneille mukaan avoimen leikkisä mieli sekä joustava vaatetus. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa osallistumista syksyn 2018 ”Voimaa ja herkkyyttä” –kurssille.

Torstai-lauantai 14.-16.3. torstaina ja perjantaina klo 18-20.30 ja lauantaina klo 13-15.30
Ohjaaja: Mikko Makkonen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 7,5h
Kurssimaksu: 70 euroa
Ilmoittautumisaikaa jatkettu 4.3. saakka.
Ilmoittautuminen täällä.

Mikko Makkonen (s. 1988) on breakdance-taustainen freelance tanssija ja tanssinopettaja. Hän valmistui Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (tanssijan koulutusohjelma) 2015 ja tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta 2013. Mikko on toiminut tanssijana muun muassa Marjo Kuuselan, Sonya Lindforsin, Jarkko Mandelinin, Matti Paloniemen, Tuomo Railon, Jorma Uotisen sekä Jeremy Waden koreografioissa. Mikko oli tanssijakiinnityksellä turkulaisessa Aurinkobaletissa 2015-2016 ja hän on esiintynyt vierailijana mm. Tanssiteatteri Glims & Glomsissa, Suomen Kansallisoopperassa, Kinetic Orchestrassa sekä Pori Dance Companyssa.

Mikko pyrkii toimimaan tanssin kentällä monipuolisesti eri ympäristöissä. Kehollinen tanssijan työn fokus sekä empaattinen ja vastuullinen maailmasuhde ovat perusarvoja Mikon työskentelyssä.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)