Mikko Hyvösen ohjaama seniorikurssi 3 jakautuu kahteen saman sisältöiseen ryhmään. Ryhmä B kokoontuu maanantaisin klo 11.45-13.15.

Tanssija, koreografi Mikko Hyvösen ohjaamalla kurssijaksolla on tavoitteena löytää iloa liikkeestä ja tanssista sekä uusia tapoja havainnoida niitä.

Tällä seniorikurssilla tehdään aluksi lämmittäviä ja energisoivia liike- ja tanssiharjoitteita. Osa harjoitteista tapahtuu kehollisista mielikuvista käsin ja osa esimerkiksi luontoon liittyvistä mielikuvista käsin. Harjoitteita voi tehdä omien tuntemusten mukaan rauhallisemmin tai voimakkaammin. Teemme myös musiikkiin ja rytmiin liittyviä tansseja. Tavoitteena on löytää sekä pehmeyttä ja herkkyyttä liikkeestä, että myös liikkeen voimaa ja rytmillisyyttä. Kurssilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tanssista. 

 

* * * * *

Mikko Hyvönen on tanssija ja koreografi, joka valmistui P.A.R.T.S. tanssikorkeakoulusta Brysselistä vuonna 2010 ja on sen jälkeen työskennellyt esiintyjänä ja koreografina monimuotoisissa projekteissa ja työryhmissä kansainvälisesti. Mikko on työskennellyt Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa niin tanssijana kuin koreografina useampia kertoja vuosien varrella, viimeisimpänä tanssijana vuonna 2022 Anna Mustosen & Marianna Henrikssonin teoksessa Eros.