HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. OLEMME YHTEYDESSÄ KURSSILLE VALITTUIHIN VIIKOLLA 3.

Mitä: sexyMF-teoksen esiintyjähaku / kaikille avoin työpaja
Milloin: 30.1.–2.2.2016
Missä: Zodiak Studio C4
Kenelle: Avoin kaikille

Portugalilainen taiteilijapari Ana Borralho & Jõao Galante ovat kiertäneet sexyMF-teoksen kanssa useissa eri Euroopan maissa. Nyt, 2016 vuoden alkupuolella saamme teoksen osaksi Sivuaskel-festivaalin ohjelmaa. Esitys muuttaa muotoaan kulloisenkin kohdemaansa mukaan, sillä esiintyjät kootaan paikallisista ihmisistä.

SexyMF-teos kyseenalaistaa sosiaalisia identiteettejä määrittävät epäsymmetriat, sekä mies/nais-määritelmät. Se tarkastelee sukupuolirooleja ja -normeja, sekä huomioi ihmisten välistä sanatonta viestintää. Esityksessä yleisö kohtaa hahmoja, joiden paljaat kehot ovat selkeän epämääräisiä sukupuoleltaan/seksuaalisuudeltaan.

Työpajaan osallistumalla kenellä tahansa on mahdollisuus päästä osaksi sexyMF-teoksen esiintyjäkaartia. Teosohjaajat valitsevat työpajasta 12 henkilöä teoksen varsinaisiksi esiintyjiksi. Työpaja on osallistujille täysin ilmainen. Työpajan osallistujilta edellytetään joko osittaista tai täydellistä alastomuutta. Esityksiin valitut ovat läsnä työpajapäivien lisäksi kahtena harjoituspäivänä ja kahtena esityspäivänä.

Työpajoihin voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias. SexyMF-työpajan osallistujilta ei edellytetä aiempaa esiintymiskokemusta, mutta myös tanssin ja esittävän taiteen ammattilaiset ovat tervetulleita mukaan.

Varsinaiseen sexyMF-teokseen valituille tarjotaan pääsylippuja Sivuaskel-festivaalin teoksiin sekä Zodiakin sarjakortti. Esiintyjille tarjotaan harjoituspäivinä lämmin ruoka. Esityspäivien päätteeksi syödään ja juodaan juhlien merkeissä.

Työpajaan otetaan 35 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän, taiteilijapari valitsee vielä muutaman mukaan.

Työpajat järjestetään Zodiakin Studio C4:ssä. Teosharjoitukset ja esitykset ovat Kaapelitehtaan Pannuhallissa.

Työpajapäivät:
lauantai 30.1 kello 12–16
sunnuntai 31.1 kello 12–16
maanantai 1.12 kello 17–20.30
tiistai 2.2 kello 17–20.30

Teosharjoitukset:
keskiviikko 3.2 kello 17–21
torstai 4.2 klo 15–19 harjoitukset / klo 19.30–21 kenraaliharjoitus

Esityspäivät:
perjantai 5.2 klo 21
lauantai 6.2 klo 18

Esityksen kesto on 2 tuntia. Teosharjoituksiin ja esityspäiviin valmistautuminen alkaa muutama tunti ennen edellä mainittuja aikoja (jopa 5 tuntia ennen).

Hakuaika päättyy 19 tammikuuta.

Lisätietoja hausta ja työpajoista: inari.pesonen@zodiak.fi