Suosituilla Tanssi kokemuksena kehossa ja mielessä -kursseilla on tänä keväänä tilaisuus jakaa ohjaajien koreografisia prosesseja ja työskentelytapoja. Kursseja ohjaavat koreografit Jenni Koistinen, Sari Palmgren, Virva Talonen ja Petri Kekoni. Kukin koreografi työstää kurssilaisten kanssa samoja teemoja, joita käsittelee tämänhetkisessä työssään.

Jatkokurssi on suunnattu aikaisemmin Tanssi kokemuksena -kurssin käyneille sekä pidempään tanssineille.

KEKONIN KOUKEROT – Jatkokurssi

OHJAAJA: Petri Kekoni

Kekonin koukerot on tiiviskurssi tanssin harrastajille, jotka ovat jo edenneet harrastuksessaan pitkälle ja joilla on tahtoa ja intoa taiteelliseen työskentelyyn ja tekniseen haasteeseen. Koeografi Petri Kekoni tutustuttaa osallistujat omaan liikemaailmaansa ja Zodiakin kevätohjelmistossa nähtävän Miniatures-teoksen prosessiin. Kurssilla teosta puretaan auki liikkeen ja keskustelun kautta sekä paneudutaan Kekonille tärkeisiin peruskysymyksiin kuten: ”Mikä tekee liikkeestä merkityksellisen? Milloin liike on totta ja milloin sen sanoma tulee läpi?”.

 

AIKA: la 2.2. klo 10–16 ja su 3.2. klo 10–14, yht. 10 h

PAIKKA: Zodiak Studio C4

KURSSIMAKSU: 65 €

Sitovat ilmoittautumiset kurssille viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella. Todistuksen puuttuessa peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan. Lisätietoja katja.kirsi@zodiak.fi

Kurssihintaan kuuluu Miniatures-teoksen pääsylippu. Esitykset 31.1.–3.2.

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.