Työpaja on peruttu keväältä 2021
Miltä liike tuntuu? Mitä on mielikehollinen itsetutkiskelu? Miten havainnot sulautuvat osaksi moniaistista ruumiillista toimintaa? Mitä minä tarvitsen nyt?

Kurssin aikana, ohjattujen tehtävien kautta osallistujalla on mahdollisuus kiinnittyä nyt hetkeen keskittyneesti. Hän oppii kuulemaan ja käsittelemään keskeneräisen mielikehon ehdottamia sisältöjä sekä hahmottamaan improvisaation synnyttämiä olomuotoja omassa ja toisten toiminnassa.

Vapaa assosiaatio -viikonlopputyöpaja on tarkoitettu kokeneille harrastajille, tanssin ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville. Maaliskuussa järjestetään kaikille avoin Vapaa assosiaatio -kurssi. Kurssin ja työpajan sisällöt ovat samanlaiset.


Joona Halonen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt mm. Deborah Hayn, Kirsi Monnin, Dario Fon, Kari Heiskasen, Jyrki Karttusen, Liisa Pentin, Alpo Aaltokosken ja Eeva Muilun teoksissa.

Koreografina hän on toiminut vapaalla kentällä, kaupunginteattereissa ja taidekouluissa ylikolmessakymmenessä tuotannossa. Tuoreimpina produktioina mainittakoon tuotannot Poika ja varis / Tanssiteatteri Hurjaruuth (2020), Hetken keltainen / Zodiak – Uuden tanssin keskus (2019) ja Kopteri / Tanssiteatteri Minimi (2019).

Joona Halonen on toiminut pedagogisissa tehtävissä Teatterikorkeakoulussa, Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa, Helsingin seudun kesäyliopistossa, Helsingin vankilassa, Tampereen ja Turun konservatoriossa, Outokummun Riveriassa ja Zodiakissa.