KURSSI ON TÄYNNÄ.

Vedessä liikkuessa, liikutettaessa voi kokea vettymistä, vedeksi yhtymistä, vedeksi palaamista. Voi tuntua kuin olisi taas kohdussa, aloittaisi kaiken alusta ja haavat paranisi. Voi tulla levolliseksi, laskeutuneeksi, luonnolliseksi. Puristus kehossa ja päässä hellittää, huojentuu, herkistyy. Meistä on yli puolet vettä. Kurssilla sukelletaan veden empatiaan, ollaan sovussa ja hellien solujemme kanssa.

Teemme vesitanssikurssilla harjoitteita terapia-altaassa. Vesi on lämmintä. Työskentely pohjautuu Mustosen ja Pietiläisen itse opiskelemaan ja kehittämään vesitanssi-improvisaatioon sekä ammentaa mm. watsu- ja aguahara-terapioista. Kurssilla työskennellään paljon kontaktissa ja pareittain.

Ota mukaan omat uima- ja saunavarusteet. Uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly kurssin hintaan.

Lauantaina 26.11. klo 9-11
Sunnuntaina 27.11. klo 9-11
Ohjaajat: Maija Mustonen ja Laura Pietiläinen
Paikka: Mäkelänrinteen uimahallin opetusallas
Kesto: 2 krt / 4 h
Hinta: 50 € + uimahallin sisäänpääsymaksu (3,30-6,50 €/kerta)
Ilmoittautuminen 13.11. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 18.11. mennessä

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)