Koreografi Kirsi Monnin ja työryhmän uusi teos ActsAndAffects työstää kysymyksiä ja kokemuksia, jotka nousevat väkivaltaisen mediakuvaston ja todellisuuden suhteesta. Se pohtii, millaisia keinoja koreografisella ja näyttämöllisellä esityksellä ja ruumiillisuuden lähtökohdalla voisi olla käsitellä ja purkaa näitä kokemuksia.

Kaapelitehtaan Pannuhalliin rakentuva ActsAndAffects katsoo nykypäivää arkaaisen ja historiallisen toistona. Se on maallinen sielunmessu, koreografinen transsirituaali ja ”postabstrakti” esitystapahtuma, joka vierailee siellä, mikä on käsittämätöntä ja aina yhtä ihmetystä herättävää; miten on mahdollista että…?

Kirsi Monni on yksi suomalaisen nykytanssin keskeisimmistä koreografeista ja yksi Zodiakin perustajajäsenistä. ActsAndAffects merkitsee Monnille paluuta koreografin rooliin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Teosta työstetään kollektiivisesti yhdessä vanhojen yhteistyökumppaneiden Joona Halosen ja Mikko Hynnisen sekä nuorten tanssijoiden Krista-Julia Arpon, Soili Huhtakallion, Johannes Purovaaran ja Guillermo Sarduyn kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=y8kfDQt81yo 

Kantaesitys
ACTS AND AFFECTS

Koreografia Kirsi Monni
Työryhmä Erno Aaltonen, Krista-Julia Arppo, Joona Halonen, Soili Huhtakallio, Mikko Hynninen, Johannes Purovaara, Janne Renvall, Guillermo Sarduy
Tuottaja Ulrika Vilke
Tuotanto Zodiak – Uuden tanssin keskus, Kirsi Monni
Kuvat Katri Naukkarinen

Teosalustus la 22.4. klo 18.15–18.45
Taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen ti 25.4.

Kesto 70 min

Esitys ei sovi lapsille.
Liput 23/15€

PANNUHALLI