Angel on piilotajunta. Angel on sitoumus. Angel on herkkyys. Angel on ilme. Angel on henki. Angel on herkkyys. Angel on suojelus. Angel on luuranko. Angel on herkkyys. Angel on tilanne. Angel on seksi. Angel on herkkyys. Angel on politiikka. Angel on joki. Angel on herkkyys. Angel on gootti. Angel on lepo. Angel on herkkyys. Angel on ajattelu. Angel on romanssi. Angel on herkkyys. Angel on suu auki. Angel on kohtalo. Angel on herkkyys.

Angel on tanssitaiteilija Elina Pirisen uusi teos yhdelle tanssijalle, kahdeksalle äänelle ja valolle. Kaapelitehtaan Pannuhallin näyttämölle astuu Pirisen kanssa säestyksettömään renessanssimusiikkiin erikoistunut lauluyhtye Lumen Valo. Teoksen maailmaa ovat lisäksi tekemässä valosuunnittelija Heikki Paasonen ja dramaturgi Heidi Väätänen.

Angel on voimakkailla olemisen tiloilla hauraasti ja sitoutuneesti leikkivän ihmisen todellisuus, jota ympäröi kahdeksasta äänestä syntyvä kantaattinen maisema. Teos on halu rakentaa ympäristöä ja elämisen ilmastoa herkkyyden parametrien läpi.

https://www.youtube.com/watch?v=b7sgdrNjqrE

 

Kuva poistettu.Kuva poistettu.

Kantaesitys
ANGEL

Koreografia ja tanssi Elina Pirinen
Valosuunnittelu Heikki Paasonen
Dramaturgi Heidi Väätänen
Musiikki Lauluyhtye Lumen Valo
Harpisti Salla Hakkola
Angelin kaveri Leena Nordberg / Olli Kontulainen / Aleksi Holkko
Mentori Sonja Jokiniemi
Tuotanto Zodiak – Uuden tanssin keskus, Elina Pirinen, Lumen Valo

Kuva Katri Naukkarinen

Esitys on toteutettu [DNA] Departures and Arrivals -hankkeen puitteissa. Hanketta tukee EU n Luova Eurooppa -ohjelma.

Taiteilijatapaaminen 24.5. esityksen jälkeen.

Kesto 50 min

Liput 23/15 €

Lipunmyynti alkaa 15.12.

PANNUHALLI