Diina Bukarevan teos Love, Virtual Me tutkii yksilön halua tuoda henkilökohtaista julkiseksi naamioiden sitä roolien varjoihin. Esitys on syntynyt eri taiteilijoiden omakuvien innoittamana.

Projekti tarkastelee hiertymiä todellisten ja virtuaalisten roolien välillä, läheisyyden ja etäisyyden konfliktia visuaalisessa vuorovaikutuksessa sekä itsekkyyden teemaa yksilöllisyyden esittämisessä.

Virtuaalitodellisuus tekee minut itseni katselijaksi ja arvioijaksi. Selfie on Narkissoksen lähde. Kuvani on ikkuna identiteettiini. Halu on jäljittelyä. Taide on jäljittelyä ja toistamista. Jäljittely ei ole valetta, ei todellista eikä kuviteltua: poissaoloa läsnäolon rajalla. Merkityksettömyyden, turhuuden näkyväksi tekemistä. Katsottavaksi asettumista yhä uudelleen. Läpinäkyvyys on tulevan ja poistuvan välimaastoa, Eurydiken varjo kahden maailman rajalla.

The body is as immediately virtual as it is actual. - - The virtual is a lived paradox where what are normally opposites coexist, coalesce, and connect; where what cannot be experienced cannot but be felt-albeit reduced and contained. (Brian Massumi: The Autonomy of Affect, 1995)

Vierailun mahdollistaa Pirkanmaan Tanssin keskus.

https://cargocollective.com/diinabukareva

Vierailuesitys
LOVE, VIRTUAL ME

Koreografia & esiintyminen Diina Bukareva
Projisoinnit Sami Sänpäkkilä
Äänet Vesa Kartesalo
Tukijat Workspace Brussels, Taiteen edistämiskeskus, Koneen Säätiö, Pirkanmaan Tanssin Keskus
Ensi-ilta 22.4.2017

Kuva Diina Bukareva

Taiteilijatapaaminen 23.10. esityksen jälkeen

Liput 30,50/24,50/16,50 €

Yhteisilta
Jouni Järvenpää Skarabee

Illan kesto n. 1 h 40 min

ZODIAK STAGE